Шаранчефутболни прогнози помагало за познавачи

върни се обратно
На този сайт не се хостват видео или видеa. Видеото, което може да намерите тук, може да бъде получено безплатно в сайтове като Justin.tv, Ustream.tv, Selfcast и много други. Препратките към такива сайтове, които ползваме са безплатно предоставени за ползване от всеки един желаещ в Интернет пространството. Цялата информация(в това число и видеопотоците) е предоставена от трети страни. Ние не носим отговорност за тази информация. Разположените при нас хипервръзки са към сайтове, управлявани от трети страни. Във връзка с това сме длъжни да Ви информираме, че ние нямаме контрол над никой от тези сайтове и не носим отговорност за информацията, предоставена от тях. Ние нямаме партньорство с никой собственик на видео или поток, чийто линкове са разположени на нашия уебсайт. Цялото съдържание е собственост на съответните им собственици.

Във връзка с по-горе написаното Ви молим да се обръщате относно авторските права към собствениците на сайтовете хостващи информацията (в това число и видеопотоците). Ние не сме собственици на информация(в това число и видеопотоците) и по този начин, ние не сме отговорни за това, което се прави с нея. Можете и да разпространявате информацията, ако първоначалните им собственици нямат нищо против. Не носим отговорност за всяко действие на нашите потребители.

И въпреки, че сме се постарали изключително в подготовката на сайта сме длъжни да Ви информираме, че е технически невъзможно да се изпълнява всичко без никакви грешки, за което предварително се извиняваме и поемаме отговорността по отношение на грешки настъпили в следствие на поддръжката.


Сайтът е създаден с цел да подпомогне любителите на футболните залози и не носи отговорност за настъпили загуби в следствие на използването на публикуваните в него прогнози.

Design: dimgeto